Algemene voorwaarden

&

Leverings voorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

1 RETOURBELEID

 

Alvorens artikelen te retouren, neemt u contact op met Sus Diseños.

 

U kunt artikelen binnen 14 dagen na levering terugsturen. Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Controleer dat u uw contactgegevens toevoegd en geef een korte beschrijving van uw probleem.

 

Sus Diseños raadt aan om een ontvangstbewijs/factuur mee te zenden voor de retours. Sus Diseños zal de retours die in aanmerking komen, terugbetalen. Indien u per factuur betaalde, hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop we het geld kunnen terugstorten. Dit kunt u het gemakkelijkst via e-mail aan ons communiceren.

 

 

 

1.1 NIET RETOURNEERBARE GOEDEREN

 

Verschillende types goederen zijn van terugzending uitgesloten. Goederen van gevaarlijke materialen, of ontvlambare producten of gassen. Deze kunnen niet worden teruggezonden.

 

 

 

1.2 VERZENDING

 

Om uw producten terug te kunnen zenden, heeft u een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. U moet uw product sturen naar: Sus Diseños, Rotterdam, 3061 ZN, Evastraat 3 Nederland

 

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald, de kosten van de retourzending worden alleen vergoed indien het artikel fabrieksmatig beschadigd of stuk is gegaan. Afhankelijk van uw woonplaats kan de bezorgingstijd van uw uitgewisseld product variëren.

 

Indien u een artikel terugstuurt van boven de 50 euro, moet u overwegen een traceerbare leveringsdienst te gebruiken of een transportverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat we uw geretourneerd artikel zullen ontvangen indien u niet gebruik maakt van een traceerbare leverdienst.

 

 

 

2. TERUGBETALINGSBELEID

 

Ons aanbod blijft 14 dagen geldig. Indien er 15 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop kunnen wij u jammer genoeg geen terugbetaling of ruil aanbieden. Om voor een retour in aanmerking te komen, moet een artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

 

 

 

2.1 TERUGBETALING

 

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u van de ontvangst van uw artikel op de hoogte te brengen. We informeren u ook over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

 

Indien goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt, en zal er automatisch een bedrag op uw rekening worden gecrediteerd, binnen een bepaald aantal dagen.

 

 

 

2.2 GEDEELTELIJKE TERUGBETALING

 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend (indien van toepassing): Producten met duidelijke gebruikssporen, waarvan de verpakking geopend is. Elk artikel dat niet langer door ons toedoen in de originele staat verkeert of beschadigd is, of waarvan er onderdelen ontbreken.

 

 

 

2.3 LAATTIJDIGE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

 

Indien u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, gelieve eerst uw bankrekening opnieuw na te kijken.. Het kan een tijdje duren vooraleer uw terugbetaling officieel is geboekt. Wanneer u dit alles heeft gedaan en u nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via: webshop@susdisenos.com.

 

 

 

2.4 AFGEPRIJSDE ARTIKELEN

 

Alleen normaal geprijsde artikelen komen voor terugbetaling in aanmerking. Afgeprijsde artikelen kunnen we jammer genoeg niet terugbetalen.

 

 

 

2.5 RUILEN

 

Niet te vrede geld terug geld alleen op accessoires artikelen die gekocht zijn via de Webshop.

 

We ruilen alleen accessoires artikelen binnen 14 werkdagen indien deze niet defect of beschadigd zijn. Stuur ons dan een e-mail op carlos.susdisenos@gmail.com en stuur uw artikel naar: Sus Diseños, Rotterdam, 3061 ZN, Evastraat 3, Nederland.

 

 

 

2.6 Garantie

 

Artikelen die via de Webshop zijn gekocht (uitgesloten van accessoires) hebben een garantie termijn van 6 maanden ingaand op de aankoop datum.

 

Producten die via de Webshop zijn gekocht en die buiten de garantie termijn van 6 maanden vallen kunnen niet meer verhaald worden op de garantie. De garantie vallen niet op producten die beschadigd zijn door de consument zelf, alleen op fabrieks fouten kan de consument garantie krijgen.

 

 

 

3. Producten

 

De producten die worden besteld via de Webshop worden door een postbedrijf bij u thuisbezorgd. Bij iedere internet aankoop wordt er verzendt kosten in rekening gebracht. De prijzen van de producten kunnen ten allen tijde veranderen of aangepast worden. Producten die op bestelling of besteld moeten worden verzoeken wij een aanbetaling te doen van 25 % van het totaal bedrag.

 

 

 

4. Diensten

 

Wanneer het bedrijf producten aan het produceren is vragen wij daar een aanbetaling van 25 % voor. Bij het ontwerpen van de des betreffenden producten vraagt het bedrijf een vergoeding. De vergoeding wordt bepaald aan de hand van de opdracht. Als het bedrijf een vervoersmiddel moet gebruiken vragen we daar reiskosten vergoeding voor.

 

 

 

5. Aansprakelijkheid

 

De opdrachtgever draait zelf op voor de meer kosten die tijdens de productie worden gemaakt. Bij groot letsel of schade zal het bedrijf beroep doen op zijn/ haar verzekering.

 

 

 

6. PRIVACYBELEID

 

 

 

6.1 WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?

 

Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. deze zullen privé blijven en niet aan derde getoond worden.

 

 

 

6.2 E-MAIL MARKETING

 

Met uw toestemming kunnen we u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.

 

 

 

6.3 TOESTEMMING

 

Wanneer u ons persoonsgevens verstrekt bij voltooiing van een transactie, plaatsen van een order, regeling van een levering of retour van een aankoop, gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen ervan en het gebruik voor die specifieke reden.

 

Indien we uw persoonsgegevens vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen we u ofwel direct om uw expliciete toestemming vragen, of u de kans bieden om te weigeren.

 

 

 

6.4 TOESTEMMING INTREKKEN

 

Indien u, na eerder ingestemd te hebben, u bedenkt, kunt u uw toestemming voor contact door ons, voor het verzamelen, gebruiken of bekendmaken van uw gegevens, op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via webshop@susdisenos.com of door ons te schrijven op: Sus Diseños, Rotterdam, 3061 ZN, Evastraat 3, Nederland.

 

 

 

6.5 OPENBAARMAKING

 

Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht of indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.

 

 

 

6.6 ONE.COM

 

Onze winkel wordt gehost door One.com. Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van One.com en de algemene One.com applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.

 

 

 

6.7 BETALING

 

De betaling dient binnen 14 werkdagen na factuur datum te worden voldaan op de girorekening. Binnen 14 dagen nog geen betaling ontvangen dan rekenen we 15 % boven op het openstaande bedrag(administratie kosten). Indien u kiest voor een direct payment gateway om uw aankoop te voltooien, dan kan onze gateway via derden uw creditcardgegevens voor dat doel gebruiken. Zie 6.8.

 

 

 

6.8 DIENSTEN VAN DERDEN

 

Derden waarop wij een beroep doen zullen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover zij dat nodig hebben om de diensten die zij ons bieden, uit te voeren.

 

Bepaalde derde partijen die diensten aanbieden, zoals payment gateways en andere betaaldiensten, hebben hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij hen verplicht moeten verstrekken in verband met uw aankoop gerelateerde transactie. Voor deze aanbieders raden wij aan dat u hun privacybeleid leest zodat u begrijpt in welke mate zij uw persoonsgegevens zullen verwerken.

 

U moet er vooral rekening mee houden dat bepaalde providers gevestigd zijn in of faciliteiten hebben die gevestigd zijn in een ander rechtsgebied dan het uwe of het onze. Indien u ervoor kiest om met een transactie door te gaan waarvoor de diensten van derden nodig zijn, dan kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van het/de rechtsgebied(en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra u de website van de winkel verlaat of naar een website of toepassing van derden wordt geleid, bent u niet langer onderhevig aan dit privacybeleid of de algemene voorwaarden van onze website.

 

 

 

6.9 BEVEILIGING

 

Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Indien u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie geëncrypteerd door middel van secure socket layer technologie (SSL) en bewaard met een AES-256 encryptie.

 

 

 

6.10 MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING

 

Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats en dat u ons de toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken.

 

 

 

7 WIJZIGINGEN AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wij behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig.

 

Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.

 

Indien we materiële wijzigingen aan dit beleid doorvoeren, zullen we u hier op de hoogte brengen dat het bijgewerkt is, zodat u op de hoogte bent van welke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken en onder welke voorwaarden we ze, in voorkomende gevallen, gebruiken en/of openbaar maken.

 

Indien onze winkel wordt gekocht door een andere onderneming of ermee wordt samengevoegd, dan kunnen uw gegevens aan de nieuwe eigenaren worden overgedragen zodat we aan u producten kunnen blijven verkopen.

 

 

 

8 Overeenkomst

 

Zo wel de consument als de opdrachtgever gaat automatisch akkoord met de voorwaarden zoals hierboven beschreven staat.

Sus Disenos

Ontwerpen en produceren van design producten.

 

 

 

IN CONTACT BLIJVEN

 

Adres:

Evastraat 3  3061 ZN Rotterdam

 

E-mail:

carlos.susdisenos@gmail.com

 

Telefoon/ whatsapp:

0630792087

 

KvK 66181380

BTW NL 218436816 B01

 

DE SERVICE

 

6 dagen per week bezorging

 

Betalingen via internet

 

5 dagen per week open

ma t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved